Způsoby platby

Jak můžete zaplatit za nabízené služby?

Převeďte částku na můj účet u české banky uvedený na faktuře. Variabilní symbol = číslo faktury. Doporučuji pro úhradu v CZK i EUR.

Akceptuji všechny běžné mezinárodní debetní a kreditní karty (MasterCard, Visa, V Pay, Maestro, American Express, Diners Club, …), podle domluvy mohu mít platební terminál u sebe, např. při fyzickém předání zakázky.

Mimoto můžete zaplatit fakturu pomocí své debetní nebo kreditní karty Visa nebo MasterCard prostřednictvím Skrillu nebo PayPalu po příslušné verifikaci.

Akceptuji platby přes bezpečný platební systém PayPal, který existuje od roku 1998. Založte si bezplatně virtuální účet, který si nabijete bankovním převodem na skutečný tuzemský bankovní účet PayPalu nebo ze své platební karty. Z načteného zůstatku mi pak převedete v systému PayPal fakturovanou částku přes internet na můj účet – ten je identifikován jako e-mailová adresa (viz Kontakt/PayPal). Systém má celoevropskou bankovní licenci lucemburského úřadu pro dozor finančního trhu  CSSF a využívá jej přes 230 miliónů zákazníků na celém světě. Bližší informace na PayPal.

Akceptuji platby přes bezpečný platební systém Skrill (dříve Moneybookers), který existuje od roku 2002. Založte si bezplatně virtuální účet, který si nabijete bankovním převodem na skutečný tuzemský bankovní účet Skrillu nebo ze své platební karty. Z načteného zůstatku pak převedete v systému Skrill fakturovanou částku přes internet na můj účet – ten je identifikován jako e-mailová adresa (viz Kontakt/Skrill). Systém podléhá regulaci Central Bank of Ireland a využívá jej 25 milión zákazníků na celém světě. Bližší informace na Skrill.

Chcete zaplatit v hotovosti? Pomocí poštovní poukázky A uhradíte z pobočky České pošty fakturu na můj bankovní účet, uvedený na faktuře.

Poštovní poukázka